Bosgården Hornborga

OM CASET

I startskedet av arbetet med Bosgården Hornborga ställdes jag inför några utmaningar. Dels av att de precis förvärvat en stängselverksamhet, dels verksamheten med att hyra ut stugor till privatgäster, dels ambitioner och visioner om framtida utveckling av ett eventcenter med skjutbiograf, konferensrum, gym, showroom m.m.

Ska jag låta allt detta andas under samma varumärke? Det blev så.

Varför? Jo, för kärnan är just själva gården. Allt utgår härifrån. Och oavsett verksamhet ska samma känslor förmedlas till alla deras kunder i de olika segmenten.

En utmaning? Ja. Men jag gillar ju utmaningar.

Arbetet inleddes med några möten och intervjuer för att hitta vart vi ville styra åt, sedan satte vi identiteten och den grafiska profilen. När detta arbetet var klart pratade jag ihop mig med min webbutvecklare, copywriter och inredningsarkitekt om vad vi ville få fram.

Resultatet blev separata domäner för varje verksamhet för att inte förvilla kunderna - men med samma identitet och grafiska profil. Olika domäner marknadsförs i olika kanaler.

www.bosgardenhornborga.se
www.bosgardenliving.se
www.bosgardenstangsel.se

STUGORNA

Jag valde att skapa ett persona kring Bosgårdens tre stugor. Det fanns en historia från gården där olika personer bott i stugorna. Jägaren, Bonden och Trädgårdsmästaren fick sätta ton i vardera stuga med samma färgpalett från den grafiska profilen. Vi stylade några rum och fotograferade för hemsida, airbnb och bookings.com.

KONTAKT

+46 70 940 31 43

info@lavemedia.com

 

© LAVEMEDIA.COM